HET JACHTHUIS

BungalowPark

 
Tijdelijke woonruimte

Zoekt u tijdelijke woonruimte, omdat u uw huis verbouwt of heeft verkocht? Dan is het ideaal om te verhuizen naar een volledig ingericht thuis met daarin alles wat u nodig heeft. Dankzij de ruime prachtige vakantieomgeving is Het Jachthuis zoveel méér dan een “tijdelijk adres”.

Zakelijk

Onze luxe bungalows en schitterende villa’s zijn ideaal voor expats met hun complete gezin. Of voor medewerkers die voor de duur van een project vlakbij hun werk moeten wonen. Zeker als u zoekt naar een plek met uitstraling, die indruk maakt en privacy biedt.

Vakantie in Het Jachthuis

Een week, een maand of langer op vakantie of tijdelijk ergens anders wonen? Dat wilt u het liefst op een centrale locatie, waar u tot rust komt en energie krijgt dankzij ruimte en natuur. Dat kan op een plek met warme familiesfeer : Het Jachthuis Bungalow Park.

Locatie

Ons park is de perfecte uitvalsbasis voor vele uitstapjes of voor eindeloze wandelingen en fietstochten op de Utrechtse Heuvelrug. Heerlijk shoppen, dineren of cultuur snuiven in de vele winkeltjes, restaurants en musea in de historische stad Amersfoort, maken uw verblijf compleet.

Lente

In de lente trakteren wij u op duizenden prachtige bloemen in ons park zodat wij wel vaak “de kleine Keukenhof” worden genoemd.

Adres

Wij zijn gevestigd aan de Amersfoortsestraat 126B ca. 1 kilometer van de Stichtse rotonde en 5 kilometer van het centrum van Amersfoort. Ook stopt de bus bij ons voorn de deur.
Wij nodigen u graag uit eens een kijkje te nemen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 14.00 uur.

Gegevens

www.het-jachthuis.nl
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.